Case

Club 100

Varje år arrangerar vi Club 100, en fantastisk gala som ger en av våra kunder möjligheten till att premiera sina allra bästa säljprestationer. Varje år är vi i en ny lokal, med ett nytt tema och formspråk som passar det gångna året. Alla från Linda Bengtzing, Gry Forssell och Carolina Gynning till Nour el Refai och Alexander Pärleros samt många fler har stått på Club 100-scenen för att hålla i galan.

Chamonix

Med hjälp av chartrat flygplan och andra anslutningar flög vi ner 230 personer till Geneve för att fortsätta med bussar till den otroligt vackra skidorten Chamonix. På plats konfererades det i det gamla kongresspalatset och break out session hölls i de anrika salarna. Middagar åts på mysiga abonnerade lokala restauranger med hög kvalitet. Utöver konferensen så arrangerades bland annat en after ski, guidade turer i Chamonix skidbackar samt en panoramautflykt till Aiguilli du Midis topp.

Gathering

Redpill Linpro samlar varje år sina medarbetare från Skandinavien för en gemensam sammankomst med huvudsyfte konferens och utveckling. Under avslappnade former reses gästerna in för att konferera, utföra en mängd olika aktiviteter samt äta och dricka gott under en galamiddag. Innovation Event finns med under offertstadie, projektplanering samt under utförande för att säkerställa så att alla moment klaffar och att eventet blir lyckat.

F1 i Abu Dhabi

Det episka Formula 1 evenemanget i Abu Dhabi är något vi älskar att ta med kunder till. Här får man uppleva flera dagar av snabba bilar under storslagna former. Inte nog med det så passar vi även på att uppleva Förenta Arabemiratens kultur, shopping, arkitektur, gastronomi och nattliv. Som en härlig avslutning på en upptempo-vistelse så tar vi våra sällskapet långt ut i öknen till en liten avlägsen by. Här kan man konferera under stjärnorna, bada i oasen, rida på kameler och höra på storytelling kring elden på kvällarna.

Bisnodedagen

Med över 600 anställda arrangerar Bisnode sin årliga interna Kickoff. Denna har Innovation Event arrangerat på Quality Hotel Friends samt Friends Arena på temat ”Have Fun”. Konferensen startades upp med en mäktig gospelkör för att sedan fortsätta med kul instick som uppträdande av Dogge Doggelito och diverse kändishälsningar på storbild. Eftermiddagens aktivitet var en övning där ett stort danskompani hade förekorograferat en Bisnode-dans som lärdes ut och framfördes av alla 600 deltagare inne på Friends Arena. På kvällen välkomnade ConRytmo till fördrinken och middagen övergick till fest med hjälp av Alcazar.

Pre-Game

När Ricoh står Matchvärdar för diverse landskamper på Friends Arena så arrangerar Innovation Event Pre-Games och logistik för samtliga kunder och anställda. Med över tusen gäster på en mängd olika platser kring arenan så står vi för uppladdning inför matchen med hjälp av sportkommentatorer och underhållning samt mat och dryck.

Referenser

Vi är stolta över våra fantastiska kunder och den feedback vi får under och efter ett genomfört event. Innovation Event arbetar och utvecklar relationsbaserade affärer. Därför låter vi våra kunder tala för oss, här kan du få en bild av oss genom våra befintliga kunder.

Läs mer >