Referenser

”Vi väljer Innovation Event för att de alltid levererar exceptionell service och hög kvalitet utan att tumma på detaljerna. De är dessutom härliga att jobba med och de löser vilka utmaningar som helst med snabbhet och en härlig entusiasm, oavsett tid på dygnet. De är framför allt grymma på logistik och att tänka i alla led. Ingen slår Innovation Event på fingrarna när det gäller event och företagsresor i Sverige och övriga världen. Helt enkelt världsklass!”

Måns Sjöstedt, CEO, Ricoh Sverige AB

”För oss har det varit viktigt att ha en självgående och proaktiv leverantör, någon som hela tiden ligger steget före, som ser möjligheter och som gör oss bättre. Och det har vi funnit i Innovation Event. Arrangemang som vi genomför tillsammans med dem, vet vi att vi kommer att bli nöjda med.”

Henrik Gavelli, CEO, Redpill Linpro

”Vi på Max Matthiessen har arbetat med grundarna av Innovation Event sedan 2007. I ett flertal år har vi tillsammans skapat professionella och mycket uppskattade intern- och kundevenemang och därmed upprättat en ovärderlig relation. Innovation Event har kundvård i fokus och har en personlig kontakt med samtliga av våra medarbetare. Alla på Max Matthiessen uppskattar det outtröttliga och entusiastiska arbete som byrån genomför både i planeringsstadiet och under genomförandet. Vi ser fram emot fortsätta projekt tillsammans!”

Pia Stenbeck, Max Matthiessen

Om oss

Innovation Event är den lilla eventbyrån som kreerar stort. Vi har fullt fokus på personliga relationer och står för fullskalig conciergeservice. Vi arrangerar företagsevenemang i Sverige såväl som i utlandet och vi är alltid med kunden hela vägen för att se till så att logistik och kommunikation sker smidigt och felfritt. Byrån drivs av ett gänga starka kvinnor som ser möjligheter där andra ser hinder, vi visualiserar och bygger evenemang från grunden som vi sedan projektleder fram till en upplevelse utöver det vanliga. För oss är ingen förfrågan för liten eller för stor och vi ser till så att våra kunder alltid står i centrum, oavsett behov. Med oss som partner kommer era event bli episka och ert dagliga arbete enklare.

Läs mer >