Om oss

Digital Happening

Ställ inte in – ställ om. Behovet av att mötas är större än någonsin och genom den moderna tekniken kan vi enkelt och smidigt ställa om från fysiska möten till digitala. Med välutrustade professionella studios där ljud, ljus och tekniker håller högsta standard hjälper vi er att nå ut till och interagera med era anställda. Vi förser er med en helhetslösning inkluderat studio, digital plattform, inbjudningar, deltagarhantering, innehållsproduktion samt projektledning.

Konferens och Kick Off

Varje bolag, oavsett storlek, vinner på att mötas, socialisera och kreera visioner och smida framtidsplaner. Vi assisterar i detta genom att se över ert kommande år, planera in mindre konferenser och en större kick off vid strategiska tidpunkter. Vi löser sedan allt från lokal, logistik, program, mat och dryck åt er. Självklart är vi även med på plats för att se till så att ditt möte har alla förutsättningar för att bli framgångsrikt och produktivt.

Resor och Incentives

Premiera er högpresterande personal med en härlig resa till Miami, inspirera de anställda på en stor mässa i Cannes eller varför inte förlägga nästa konferens i Abu Dhabis öken? Våra favoritminnen kommer bland annat från 4-hjulingssafari i de Isländska bergen, F1 i Monaco och konferens i en flyghangar på Ibiza. Baserat på era önskemål så tar Innovation Event fram förslag på destinationer som vi sedan kokar ner till en oförglömlig resa.

Sport och Upplevelser

Oavsett om ni vill ni uppleva några av världens mäktigaste sportrelaterade evenemang som VM och NHL eller själva kasta er ut i Mont Blancs pister från en hovrande helikopter så kan vi hjälpa er. Innovation Event arbetar med pålitliga biljettförsäljare och kan assistera med alla kringarrangemang som resor och middagar. Utövar du hellre sport så har vi fantastiska guider som tar med dig upp på Kebnekaise, dyker i Norges fjordar eller tar med dig på kulturvandring i Madrid.

Fester och Galor

Det finns alltid en anledning till att fira! Med Sveriges bästa teknikfirmor i ryggen och en uppsjö av duktiga artister att tillgå så sätter vi samman en kväll ingen går oberörd ifrån. Vi syr ihop teman med dekor och underhållning samt manus på scen. Innovation Event tar hand om varenda liten detalj, allt från bordsdekor och miljöbelysning till specialdesignade drinkbiljetter och menyer. Med minutiösa körscheman för vi kvällen vidare till cresendo för att sedan låta gästerna dansa in på småtimmarna.

Case

Kickoff för 600 personer på en tropisk ö, en roadshow genom Sveriges alla städer eller en gala med världsartister på scen, vi har gjort det mesta! Innovation Event arrangerar små och stora konferenser, kick offer, utlandsresor, sportevent, marknadsinsatser, fester, galor och väl utvalda privata tillställningar. Här kan du läsa lite mer om vilka konkreta projekt vi har genomfört de senaste åren.

Läs mer >